Bästa starten på veckan!

Härligt mör i hela kroppen, höfterna och ljumskarna värker men vad gör det när solen strålar varmt från klarblå himmel?! Funderade en kort stund på att strunta i banjobb och bara rida ut i dag. Satt i sadeln och kände kroppen värka men konstaterade att det bara är att köra. Vi ska ju rida kurs i helgen så jag vill att han i alla fall ska ha gått på banan en gång innan dess, så får det bli uteritter resterande två pass innan helgen. Är så himla glad att jag valde att rida på banan idag för nu börjar vi verkligen prata samma språk Helios och jag! Han var superduktig och jag tror att det var vårt bästa pass tillsammans hittills. Nöjd är bara förnamnet men uj vad mör jag är både högt och lågt. Får väl se det som att jag kanske blivit lite starkare igen. Är förövrigt supertaggad på helgens dressyrkurs även om den just nu känns lite långt bort…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *