Vi slapp (nästan) regnet

Velade lite i eftermiddags om jag skulle rida eller stanna inne och ta det lugnt. Men så tittade jag ut och såg att det var uppehåll så jag chansade och brummade i väg till stallet där jag höll på att dö av värmeslag när solen kikade fram.

Wicky var med på noterna och kändes himla pigg med tanke på att hon gått på banan de senaste två dagarna.

Mörka moln på horisonten men vi klarade oss nästan hela rundan. Det var på slutet som det började regna och självklart blev jag plaskblöt. Men innan dess hade vi en fin runda med mycket trav och ett gäng galoppfattningar. Hennes galopp är verkligen något helt annat än vad jag är van vid! Men nu ska jag ta och sova lite – ska hämta lillasyster och Mattias vid flygplatsen runt tre-tiden i natt och tänkte att det nog är bäst att jag sover någon timme först. I morgon blir det lite välförtjänt vila för Wicky och mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *