Cheating on mr Gray

Det är lite så det känns på något vis – samtidigt så finns det inte så mycket vi kan göra just nu och jag vill gärna underhålla och utveckla min ridning. Så, jag skippar det dåliga samvetet och konstaterar ännu en gång vilken tur jag har när det gäller fina hästar att rida. Säg hej till Wicky, ett sexårigt frieser sto

Red Wicky för första gången i torsdags, då blev det en uteritt tillsammans med Linda (som äger Wicky) på hennes andra häst Helios (som jag red i söndags). I måndags red jag ut själv på Wicky och i går blev det ett pass på banan med Linda som gav mig lite pointers för hur Wicky ska ridas. Det är inte den enklaste hästen och hon har ett helt annat rörelsemönster och steg än vad jag är van vid (aj,aj sa mina ljumskar som typ dog). Galoppen är lite to die for. Så ja, ni kommer rå se lite mer av den här svarta skönheten framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *