Den fläckiga & jag

 

Red som sagt ut en sväng i går – den fläckiga var pigg och glad! En man på golfbanan stannade till och vinkade åt oss, sen tog han av sig kepsen och bugade innan han ropade ”vilken fin häst!” och stod där och log. Haha. Alltid trevlig när folk tycker att hästarna är fina!

Affe är en sån där häst som bara blir trevligare desto mer du rider henne. I början tyckte jag att hon la sig väldigt mycket i handen men nu tycker jag att hon lättat upp på bettet och bär sig själv bättre. Betydligt trevligare att kunna rida med stöd på bettet utan att för den saken skull känna det som att man har ett halvt ton i handen. Hon har blivit mjukare på alla sätt och vis faktiskt och mer lyhörd för mina hjälper, Det tar ju ett litet tag att köra in sig på en ny häst och jag har inte ridit Affe mer än en handfull gånger så det är trevligt att känna att det händer något från gång till gång! Man får ju passa på att testa när tillfälle ges – snart är Sofie hemma igen och säkert väldigt ridsugen efter en månad i solen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *