Bloggen blir lite lidande…

Vi tränar på för fulla muggar och jag har mängder med bilder och filmer … fullt med inlägg att skriva men så lite tid och energi. Förra veckan låg jag sjuk och sen hann jag ju inte mer än tillbaka till jobbet innan olyckan var framme när jag krockade med en annan cyklist på vägen hem. Red för första gången sedan smällen igår. Gick helt ok att rida men jag kunde inte spänna sadelgjorden själv… axeln skrek i protest så något är ju inte riktigt som det ska där men det går förhoppningsvis över snart. Saknar bloggandet lite och hoppas att jag snart är igång igen – på riktigt. Funderar förövrigt på om jag ska haka på en bussresa till Falsterbo över en dag. Orkar jag? Avresa 03:00 och det lär väl ta en sex timmar dit… det var länge sedan jag var i Falsterbo och det är ju något extra med de stora utomhustävlingarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *