Frontalkrock i cykeltunneln

Har du krockat med en annan cykel nån gång? Lite sen på väg hem från jobbet trampade jag på och rullade fint ner för backen vid polishuset (det är en tunnel där med en skarp sväng) då det plötsligt dyker upp en mötande cyklist på min sida av vägen. Ingenstans att ta vägen – om jag inte ville svänga in i en betongvägg och det gick så sjukt fort att jag bara hann se honom sen låg vi på marken båda två. Pang. Bara så där. Tror jag klarade mig lite bättre än vad han gjorde… eller så är det bara hästtjejen i mig som gjorde att jag var på benen direkt. Drog i huvudet/sidan av ansiktet och det börjar svullna lite men värst är nog mitt högra knä. Envis som jag är cyklade jag resten av biten hem fast knät gjorde ont och inte alls ville. Får se hur det känns när jag vaknar i morgon. Idioten som cyklade på fel sida medgav att det var hans fel och gav mig en kram innan han fortsatte till fots. Gissar att han kommer att hålla sig på rätt sida fortsättningsvis … nu är det bara att hålla tummarna att jag inte hade sönder något. Är trasig nog som jag är redan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *