En bra start på helgen!

I går kväll tränade jag dressyr för Lollo Åhman i stället för Marie som är sjuk (jag är inte så värst frisk jag heller men verkar ha klarat mig lite lindrigare under än Marie i alla fall). Det var tredje gången jag red för Lollo och jag gillar henne bara mer och mer för varje gång. Precis som Erika plockar hon fram det bästa i oss.

Bilder från första Lolloträningen 17 april. Har tyvärr inga bilder från igår men Marie filmade nästan hela träningen så det kommer lite senare. Vi jobbade mycket med sidorna och balansen, ett ständigt pågående arbete men igår tyckte jag att vi fick några aha-moments där det verkligen lossnade. Skänkelvikningarna blir bara bättre och bättre med mindre och mindre hjälper samtidigt som han slappnar av lite bättre och vilar lite på stegen i stället för att springa i från jobb.

Är nog ändå mest nöjd över galoppen igår – vänsterfattningarna satt varenda gång (det gjorde de hemma också i onsdags) och han var så grymt fin i högern. Nu ska vi bara bli stadigare i formen i samtliga gångarter men det kommer mer och mer det också. Men nu ska jag åka och få bilen lite servad – snart dags för besiktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *