Nu bokar vi vårens första P&J

Nyss hemkommen efter en svettig men så himla bra hoppträning för bästa Mia. Herr grå skötte sig strålande (så länge jag skötte mig, tänk att det finns ett samband mellan hur ryttaren rider och hur hästen presterar…) och jag är så himla nöjd. Börjar hitta avsprångspunkterna och se distanserna bättre än jag gjort tidigare samtidigt som att vi fått ett bättre flyt i galoppen.

Jag vet att jag tjatar men visst är han väl snygg?!

Hihi. Älskar hur han bara väntar på att jag ska be om galopp och hur han verkligen söker hinder när vi hoppar. Han vet vad som gäller och han taggar till på ett väldigt trevligt sätt!

Bästa hästägaren agerade chaufför och fotograf dagen till ära  – vad skulle vi göra utan henne? Pepp, stöd och alltid kloka råd och tankar kring ridningen. Nu bokar vi in Pay&Jump nästa söndag – det är på en stor utomhusbana och det vet vi ju att det är vad som passar oss allra bäst. Sååå kul att vara igång med hoppningen igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *