Så nöjd med stövlarna!

Nu ska jag bara hinna lufsa runt i dem så att jag får vänja mig lite och så att de formar sig lite efter mina fötter och ben. De satt verkligen som ett smäck när jag provade dem så jag är väldigt nyfiken på att se hur de känns att rida i också.

Det blev alltså ett par svarta Arezzo stövlar som fick följa med mig hem. Kikade lite på produktrecensionerna nu och det lät ju enbart lovande – alla verkar supernöjda med de här stövlarna. Något jag har hunnit med att testa är ridbyxorna jag köpte – ett par helskodda Ragusa JH Collection byxor med ”stretchig Daewoo samt extra silikongrepp för bästa fäste i sadeln.”

Har inte testat ridbyxor med silikongrepp innan så blev lite förvånad över just hur bra fäste det faktiskt gav. Är lite inne på att testa den andra varianten också med silikonremsor på knä och säte för att se vad det är för skillnad och vilka som känns bäst. Vad tycker du om silikon i ridbyxor – yay eller nay?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *