Därför red vi program med utsläppt man..

Ja, alltså. Jenny gjorde en ardennerfläta, först en variant – sen gjorde hon om den för hon blev inte nöjd. Och det användes en hel del gele och gummisnoddar med en finish touch av hårspray för att kreationen skulle sitta där den var. Vi hann dock inte mer än att lasta av herr grå så skakade han på huvudet en gång och där rök hela flätan.

Så vi körde helt enkelt med knopp i pannan och lös man. Det fanns inte tid att krångla med manen ytterligare. Den är lite kortare nu än vad den var i höstas när Jenny flätade upp den så det är kanske inte så konstigt att flätan inte ville vara med. Nu ska vi träna på det här med att knoppa så ska ni se att han blir extra tjusig till nästa gång!

Marie och Cariño på framridningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *