Kommer bli hur fint som helst

Titta vad jag fick med posten i går från @EQUUA nu ska vi bara hitta ett nytt träns åt Elit också så ska han få ansluta sig till de blingade pannbandens skara – kommer att bli hur snyggt som helst!

I övrigt skulle jag vilja säga att jag har ett väldigt angenämt problem – jag har så mycket bilder och bloggmaterial att jag inte riktigt hinner med att få ut allt. Kul på ett sätt men också lite stressande för jag vill ju visa bilderna och filmerna nu, nu, nu men samtidigt är det kanske kul för er att veta att det finns mycket nytt på gång och mer kommer det så klart att bli! Om det är nått särskilt ni skulle vilja läsa om eller kanske se bilder på är det bara ni säger till så ska jag försöka fixa det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *