Ett annat slags hack

Det slog mig nu i helgen, när vi dammade av hackamooret, att jag ju har ett AR-hack liggandes någonstans (förmodligen i hallen hos mamma och pappa). Det är ju lite snyggare än det traditionella ponny-hacket.

Pebban verkade tycka att det var helt ok så det fungerar säkert bra på Elit med om jag lyckas gräva fram det. Vill minnas att nosremmen som följde med var extremt kort så den fick vi byta ut för att det skulle passa men Pebs var ju lite grövre i huvudet än vad Elit är så det är mycket möjligt att original remmen faktiskt är helt lagom på honom.

Det finns ju en hel del alternativa hackamoore varianter nu för tiden och det är ju alltid trevligt när det finns lite att välja mellan. Visst är den här varianten snygg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *