Tjuvtitt på klubbjackan

Superintressant clinic även om jag satt och hostade och snörvlade mig igenom det hela. Kommer ett eget inlägg med bilder i morgon – kul med clinic där man känner igen fler av de deltagande ekipagen. Passade på att hämta upp min klubbjacka också och leverera lite av GHS shoppingen (spenderade rätt mycket pengar men det var på beställning från stallkompisen och hästägaren…).

Återstår att se om jag borde ha valt en mindre storlek eller inte – provade ju jackan med tröja under när jag beställde men provade med t-shirt under här hemma och tyckte den var stor, den kanske sitter perfekt med något under. Nu ska jag sova för i morgon bitti ska jag plåga mina kollegor med min halvt obefintliga röst, mitt snörvlande och hostande. Återstår att se hur arbetsför jag egentligen är …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *