Hoppa isfläck med piggelin arab

Free wifi på tåget ftw. Snart framme i Göteborg och det verkar bli en solig dag – härligt. Orkade inte blogga om ridningen igår så tänkte passa på att skriva ett inlägg nu när jag ändå inte kan sova på tåget… Red Elit igår i sällskap med Jenny och Linus. Vi hann ut lagom till skymningen och red runt sjön med en liten galopp upp för backen. Elit laddade rätt bra och gjorde en liten glädjespark innan han kastade sig upp i luften i ett gigantiskt galoppsprång och dundrade i väg. Det är lite bromssträcka på den där lilla när man rider ut. Gårdagens sötaste var väl när jag jobbade på att ta ner honom i trav och han fick syn på en isfläck på marken som han HOPPADE över haha. Kul häst. Men det blev en trevlig uteritt på kanske 40 minuter sen fick Elit ett litet pass på ridplan (han hade lite mer energi än vad han fick utlopp för ute) där jag jobbade honom i trav och galopp en liten sväng. Kändes som ett bra komplement så fick vi båda jobba lite mer ordentligt i några minuter innan vi tog semester för helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *