Att matcha eller inte matcha

…det är frågan varje ryttare nog ställer sig under sin karriär. Eller kanske inte. För det går ju bra att välja precis hur avancerat man vill matcha. Man kanske väljer att ha sadel och träns i samma nyans men kanske inte bryr sig så noga om schabrak och benskydd är i samma färg. Själv matchar jag gärna ner på detaljnivå lite då och då – från pannband till boots till schabrak och vad jag har på mig. Eller så gör jag det enkelt och matchar schabrak med min tröja men lämnar det vid det. Dressyrsadeln är svart och det är tillhörande tränsen också – hoppsadeln är tabac/london färgad med matchande träns (och sedan en tid tillbaka med två blingade pannband i rätt nyans). Hur – och vad – matchar du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *