Avslutar 2014 på topp!

Ännu ett år har passerat – ett fullspäckat, riktigt grymt men även utmanande år på många plan. Startade årets sista dag på absolut bästa sätt – med en dressyrträning på finaste grå. Det kan vara våran bästa träning tillsammans hittills – det har hänt så sjukt mycket med min ridning men även med Cariño under det gångna året. Från konvalescent odräglig yngling till sportig, trevlig (om än med lite slyngeltendenser) träningskompis som kämpar på och försöker litet till även när det blir jobbigt. Det har hänt mycket rent fysiskt men han har även mognat och börjat växa upp lite.
Överlägset bästa hästägaren var med och filmade i dag – så ni får en lite längre utläggning om träningen tillsammans med lite film så snart jag hinner klippa och klistra och fixa med det. Kvällen tillbringar jag på jobbet fram till klockan tio… efter det bär det av hem för att försöka sova några timmar innan jag förväntas vara här igen klockan sju i morgon bitti. Kan inte påstå att jag älskar schemaläggningen men jag är så himla glad att jag får jobba så mycket och trivs något enormt bra här på NA. 2015 ser ut att kunna bli ett grymt jobb – både när det gäller hästarna och ridningen men även på jobbfronten. Gott nytt år och hoppas att ni får en fin avslutning på 2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *