Julklappar, till mig?

Åh. Åkte hem lite snabbt till föräldrarna efter jobbet igår för lite julfirande. Det visade sig att alla klappar under granen var till mig… lillebror var hemma på julafton och fick sina klapar då och lillasyster är i Thailand.

Så jag fick den årliga bilden på en gran och julklappar även i år. I övrigt så har jag varit på jobbet sedan klockan sju imorse. Vid 15-16 snåret tar jag helg och är ledig både lördag och söndag – känns som höjden av lyx. I morgon får jag nöjet att träna för bästa Erika med Elit – det ska bli något grymt kul. Innan dess tänkte jag dock hinna med att sova ikapp lite. (låter det bekant? det känns inte som att jag gör annat än att tjata om att sova och om hur lite tid jag har haha). Åh…just det – bästa Jenny kommer med och fotar och filmar lite så ska ni få se bildbevis från morgondagen också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *