Hejsan jobbet, nu är jag här igen

Gäsp. Hann knappt hem och vända känns det som. Är helt mossig i huvudet och trött. Det var lite segt att sitta på redaktionen helt ensam i åtta timmar igår medan resten av världen firade jul. Men någon måste ju uppdatera siten när det händer saker. Nyheter tar ju inte juluppehåll – verkligheten pågår konstant. Började i alla fall dagen på bästa sätt – här får ni lite fler bilder!

Hihi. Det var lite bök att få på hornen under tränset men det gick!
Visst kan man ana de piggelina araböronen under hornen?
Sälskapet hakade på julhuvetrenden, så klart!
Och så jag på min plats på jobbet. Där jag sitter nu och överväger om det är dags för dagens första kopp kaffe. Tänk att det redan har gått över en timme sedan jag började. Galet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *