Trimmade lite inför julen

Igår kväll lastade vi Cariño och Elit för en sväng till ridhuset för att trimma lite. Den här gången blev det hoppsadel på och fram med lite bommar. Blandat med markbom och upphöjd för att jobba lite med galoppen. Fick till några fina byten och kände verkligen att det gick att jobba med galoppen. Det har hänt så grymt mycket med den grå på senaste tiden. Elit blev eld och lågor över bommar och hoppade till och med markbommen haha. Inte lätt att vara övertaggad arab ibland.

Taggad grå redo för avfärd.
En inte fullt lika taggad nyklippt arab.
Uppesittarkväll? Julvaka? Näe. Inte när man kan trimma trevliga kusar i ridhuset.
Katten var inte helt bekväm med två nyfikna hästar i svansen. Åh. Känslan igår var så grymt bra. Supertaggad att kicka igång 2015 med hoppträningshelg! Men innan det blir det några dressyrträningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *