Dan före dan

Sitter här på jobbet med solen skinandes utanför. Julstämningen är noll även om alla andras förväntan över ledigheten smittar av sig lite så vet jag ju att jag blir sittandes här i min ensamhet imorgon. Lite mysigt är det ändå att jobba på julafton, jag kanske är lite konstig men så känner jag. För ett år sedan i dag var jag i stallet ungefär den här tiden. Uteritt på Pebban i sällskap med Jenny och Linus stod på schemat. Saknar den lilla hästen men tror och hoppas att hon har det bra där hon är idag. Det borde i alla fall vara ett gäng små hästtjeje som pysslar ocj skämmer bort henne. I dag, för att återgå till nutid, ska jag iväg en sväng till ridhuset med Marie och hennes båda hästar. Vi ska trimma galoppen med den grå och så ska jag rida Elit lite inför lördagens träning för bästa Erika. Som sagt. Någon vidare julkänsla har jag inte direkt men jag tutar och kör så kommer känslan när den kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *