Vila & hoppfilm

Nu har vi inte hoppat på snart tre veckor … det fick bli så eftersom att jag jobbar kväll men också eftersom att vi tyckte att det kunde vara bra för Cariño att ta det lite lugnare en period. Någon långvila blir det inte men i stället lägger vi in lite fler vilodagar där det passar sig. Som förra veckan så blev det fyra vilodagar vilket inte alls gör något just nu. Den här veckan blir det kanske två vilodagar och nästa vecka återstår att se. Då är det dags att köra igång med hoppningen igen i alla fall. Fast han och Marie värmer upp lite på lördag med bomgrupp för Karin.
Så här såg det ut sist. De var jätteduktiga båda två!
Och så här såg det ut för mig och den grå på senaste träningen för Karin för tre veckor sedan:

Jag vet att vi springer snett på linjen, det är jag som tappar högersidan men nu vet jag vad jag ska göra för att rätta till det. Lite vila, analyserande och dressyrande är ett bra recept för att komma vidare. För innan man inser vad det är man själv gör fel kommer man aldrig att komma tillrätta med problemet. Låter enkelt men skitsvårt i verkligheten, som vanligt. Sen springer vi runt med lite fel galopp också vid något tillfälle, ytterst onödigt men även det något vi jobbar lite på. Vi har kommit snäppet lite längre nu – så pass att det inte längre bara kan handla om fram och över till varje pris. Nu har vi motorn och orken – nu är det dags att slipa på finessen i genomförandet också. Gud vad jag är taggad på att hoppträna igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *