Den där känslan

Känslan efter en riktigt bra träning alltså. I dag fick vi till det den grå och jag men vi fick jobba så att svetten rann och vi har så klart en lång väg att gå men några av alla bitar i det ändlösa pusslet föll på plats under kvällens träning och jag var medveten om vad det var jag gjorde när jag gjorde rätt. Istället för att tro att jag gjorde det jag skulle gjorde jag det. Lite flummigt kanske men det kändes riktigt fint idag. Jag fick fatt i reglagen… fick ner tempot och kunde jobba med att bibehålla formen i övergångarna och låta honom sträcka ut sin hals snarare än att krulla ihop den. Mycket, inte allt men väldigt mycket, sitter så klart i huvudet på mig men även i handen – jag måste bli mer flexibel och sträcka fram händerna utan att för den sakens skull glappa i tygeln. Sedan måste jag rida ännu mer med sätet. Vi jobbar på det och vi är en god bit på väg – kvällens dressyrträning bekräftade verkligen det. Det här är en känsla jag kommer att leva på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *