Inte direkt frisk

Men bättre i dag än vad det var igår. Ställde in stallet och stannade hemma i sängen innan jobbet igår. Det är något jag gör ytterst sällanmen kände mig så risig att det inte fanns något alternativ. Ibland måste man lyssna på kroppen men det är tråkigt att inte få bli frisk när jag ändå var hemma större delen av förra veckan. Det går i alla fall åt rätt håll nu så snart kanske jag är frisk på riktigt. Det hjälper att jobba kväll i ett sånt här läge – det är betydligt lättare att få tillräckligt med sömn när jag kan sova längre på morgonen än att lägga mig tidigt på kvällen. Konstigt det där men det är så det fungerar. Nu sa jag ja till att jobba helgen med – svårt att säga nej till övertidsersättning och kompledig måndag om jag ska vara ärlig. I helgen blir det uteritt ena dagen och ridhus den andra – på måndag ska jag träna för Erika igen. Äntligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *