Lera, tappsko och hotfulla situationer

Började dagen på bästa sätt – ett härligt pass ute i klätterbacken med Cariño. Tyvärr lyckades vi med konststycket att trampa av oss en sko efter fjärde vändan ner för backen så det var bara för mig att hoppa av och snällt promenera bredvid. Jenny blir snart helgonförklarad med tanke på alla tappskor hon fixat åt oss … i övrigt har jag klafsat lera och varit glad över gummistövlar på fötterna. Råkat ut för vad som närmast kan beskrivas som en hotfull situation i arbetet som fick mig att haja till och inse att jag måste vara mer uppmärksam på min omgivning. Nu hade jag turen att ha en uppskattad kollega vid min sida som snabbt såg vad jag missade och såg till att vi kom från platsen. Obehagligt är bara förnamnet men den här gången gick det bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *