There´s not such things as too many books…

Pärlan har fått vinterdäcken på och jag har plockat med mig lite böcker från Täby (och visst råkat beställa hem ett lass till innan det jag beställde senast ens hunnit komma, hoppsan)… har ju ett par bokhyllor som väntar på att fyllas här hemma, sakta men säkert.
Jag älskar att läsa, har alltid älskat att läsa sedan jag var liten. Pappa tryckte han var smart som betalade mig för att läsa för mina syskon… jag tyckte ju bara att det var roligt att få läsa och läsa lite till.
Just nu läser jag dock mest bara skit så jag besparar er titlarna tills jag trillar över något fantastiskt bra. Har ni missat Justin Cronins The passage så är den grymt bra. Det är första boken i en serie och jag väntar spänt på att den tredje boken, The city of mirrors, som tyvärr inte släpps förrän 2015. Gillade du The hunger games så kan jag tipsa om serien Gregor the overlander från samma författare. Trevligt språk, intressant och engagerande story även om den var lite udda emellanåt. Just nu läser jag del tre i en serie (The darkest minds) en bok som heter In the afterlight. Dystopier verkar vara grejen nu för tiden. Vad läser du just nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *