”Ni har tränat på hemläxan ser jag”

Det känns bra – det känns väldigt bra – att komma till en träning och fixa en övning som för bara några veckor sedan inte funkade. Karin var nöjd med galoppjobbet i vänstervarvet i dag, det är jag med. Även om det inte går spikrätt uppåt så går det i alla fall framåt. Det går att se en utveckling och en skillnad från en gång till en annan.
Dagens träning var precis vad jag behövde efter en stressig eftermiddag på jobbet. Stressen följde med till stallet men avtog så snart jag satt i sadeln. Karin smyghöjde lite i dag och plockade upp oss lite högre än vi hoppat på tidigare träningar. Cariño skötte det hela kanon trots att jag fegade ur lite initialt och slutade rida (då tappade han gasen och gick helt enkelt på sidan om hindret så någon regelrätt vägran var det inte fråga om – pilotmiss helt enkelt och Karins kommentar var att jag måste tro lite mer på mig själv så nästa gång red jag på och över kom vi utan några större problem). Film får ni ge er till tåls med tills imorgon- jag är alldeles för trött, mör och seg för att orka fixa med sånt nu. Så himla nöjd med bästa hästen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *