Att få tag i ytter- hoppfilm

Som vi har kämpat med den där yttersidan i vänstervarvet i både hoppningen och dressyren. Nu äntligen börjar allt slit ge resultat. Det är en kombination av att Cariño blivit starkare men även att vi som sitter i sadeln, både Marie och jag, har blivit starkare. Det är som sagt inte bara att bara … I torsdags hopptränade vi för Mia Carlbäck och det som jag är som allra mest nöjd med från den träningen är hur fint vi klarade av galoppbommarna på volt i vänstervarv. En liten del i det stora hela men ett stort steg i vår utveckling.
Lämnade ljudet på den här gången så är ni intresserade kan ni höra att Mia är på mig om händerna.
Lämnade ett rätt halvdant skutt också – det där jag tydligen ropar ”hopp” men inte trycker av och C trampar om och kommer nära. En himla nyttig träning i alla fall och jag ser fram emot nästa gång som blir om en vecka. Men hoppa får vi göra redan i morgon för då är det träning för Karin på schemat. Efter nästa veckas Mia träning ska C få ett par veckors semester från hoppningen men dressyren filar vi vidare på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *