Hoppning eller dressyr vilken är din favorit?

Statistiken fick sig plötsligt ett litet lyft så jag tänkte att det kunde vara trevligt att se vilka ni är som läser mina inlägg (förutom mamma, hästägare och pliktrogna vänner och bekanta dårå). Ska man se till statistiken så kanske man kan anta att ni är ett gäng dressyrnördar eftersom att siffrorna kilade iväg efter söndagens dressyrdebut med fina grå. Men i stället för att jag ska sitta här och gissa och anta saker kan ni väl berätta vem ni är, vilken eran favoritdisciplin är och om ni har en egen blogg? Så kanske jag kan hitta lite nya bloggar att följa också.
Själv får jag medge att jag börjar bli rätt dressyrbiten men måste jag välja så väljer jag hoppningen. Nu har jag en sådan tur att jag inte behöver välja och har möjligheten att träna inom båda disciplinerna och dessutom även kunna sikta mot att tävla med bästa grå framöver.
Det var den lunchrasten. Nu ska jag ta och kila tillbaka till jobbet igen. Kul att du hittade hit – hoppas att du kommer tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *