Bästa starten på dagen

Det är så lätt att sova bort hela förmiddagen när man jobbar kväll. Jag borde veta då jag gjorde det igår… I dag var jag dock uppe innan nio och i stallet till halv tio.

Planen var en uteritt och vi smög oss också ut en liten sväng innan vi vände hem igen. Det pågår nämligen beläggningsarbete på vägen utanför stallet (som ni kan se på bilden) och jag var inte så pigg på att möta alla dessa vägarbetsfordon som körde fram och tillbaka. Så efter en liten sväng på grusvägen vid golfbanan skyndade vi hemåt igen och tog ett fint pass på banan istället.

Red lite vägar ur lc:2 och tränade lite galopp-trav övergångar bara. Han kändes så himla fin idag!

I morgon bitti är jag åter i stallet för ett pass med den grå. Har ni tur får ni lite nya ridbilder då … hoppas att ni får njuta av solen och det vackra höstvädret! Själv är jag på jobbet till klockan 23 i kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *