Kvällsjobb, hoppehästar och fint dressyrpass

Har haft lite fullt upp andra halvan av veckan. Inget stall varken torsdag eller fredag då jag jobbade kväll och kusarna vilade. Det var verkligen fullt ös båda jobbkvällarna så det var skönt att kunna sätta mig med en bok när jag kom hem och slippa stressa för att hinna sova ordentligt innan jag skulle upp igen. I alla fall en av kvällarna, i fredags var det bums i säng efter jobbet…
Klockan ringde nämligen tidigt i går morse eftersom att Ellen och Affe skulle tävla på Vittvång. De gjorde en fin insats tillsammans och Affe hoppade himla fint även om det bara blev en klass. Klubbyte på gång nu av diverse omständigheter – det känns i alla fall helt rätt för oss alla i vårt lilla team.
Efter den lilla utflykten fikade vi lite innan jag körde lite galoppjobb med Cariño på ridplan. Fokus låg på fattningarna men vi fick även in lite byten och några lite svårare svängar där han samlade ihop sig och behöll galoppen istället för att bryta av. En fin indikation på att han bara blir starkare och starkare!
Finaste killen!
Oskarp mobilbild från dagens dressyrande i ridhuset. Marie började i sadeln innan det var min tur att svettas lite. Red igenom lättc2:an två gånger (första gången råkade jag blanda ihop ordningen på programmet lite och tog galoppen när jag skulle ha skrittat) och det kändes riktigt bra! Har lite att putsa på – främst övergångarna från galopp till trav, jag vill gärna börja rida lätt i övergången eftersom att det är enklare än att sitta. Bara att nöta på och träna vidare!
Till något helt annat:
Det sägs ju att det är bra att ha plantor så jag köpte mig någonslags växt i dag (jag tror att den lever till och med). Passade himla fint i köket. Blev även sugen på rostat bröd så nu har jag en brödrost också. Alltid nått. Börjar bli dags att göra mig lite mer hemmastadd här i lägenheten… jag har ju trots allt bara bott här i fyra månader men det är svårt att göra den till min innan allt bråte från tidigare innehavare är borta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *