A selfie with Buckingham

London ja, ni har väl inte glömt att jag har en tusen bilder att kämpa mig igenom? Det går lite segt och vår fantastiska vecka i storstaden känns väldigt avlägsen när jag sitter här med träningsvärk från dagens ridpass. Det är märkligt hur snabbt man faller tillbaka in i vardagen.
Vi är fortfarande på dag två, tisdag nionde september. Efter vårat besök på London Zoo  åkte vi till Baker Street där vi käkade på nått Chipotle hak (Molly – it made me think of that place we went to in Paris, I miss you guys) innan vi letade oss i väg till Green Park för att smyga lite på Buckingham Palace.
Vi var självfallet, tillsammans med varenda annan turist i stan, framme och hängde på grindarna men ack… de ville inte släppa in oss. Så vi fick nöja oss med en selfie i stället, utan drottningen i bakgrunden.
Som ni kanske kan gissa är detta bara en av många selfies vi tog. Jenny var precis lika seriös på varenda en.
Med palatset i ryggen strosade vi sedan längs med The Diana Princess of Wales Memorial walk i St. James’s Park.
London Eye i bakgrunden.
Turisterna in action.
Efter parkvandringen hamnade vi på Parliament street och sen rullade vi vidare för att hänga lite på Picadilly Cirkus – ett ställe som rekomenderas kvällstid, fullt av liv och rörelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *