Bildbomb- London zoo

Det går trögt att få ut bilderna från semestern… tänk att vi redan har varit hemma i en vecka och jag har hunnit med två träningar med den grå och varit i stallet varenda dag sedan jag vaknade hemma i Sverige förra tisdagen. Nu har jag i allafall fixat till lite bilder från vårat besök på London Zoo (som vi ju gjorde en tisdag för två veckor sedan…).
Giraffer är bra häftiga djur ändå.
Dvärgflodhästarna Thug och Nicky gömde sig bakom plexiglas.
Första gången jag såg en okapi – även om jag säkert sett sådana på tv tidigare.
Sömninga vovvar.
Myrsloken visade sig även vara en ypperlig fasadklättrare och kom klättrandes längs väggen där vi stod. Jag hade kunnat sträckt ned handen och klappat den om jag vågat…
En ekorre som gillar att leva lite farligt?
Det är fint ändå att det finns zoo för bevarandet av utrotningshotade djurarter. Sedan kunde man så klart – alltid – önska att djuren fick mer utrymme och en mer stimulerande vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *