Terrängträning på dagens schema

I kväll är det dags för den sista, planerade, terrängträningen för i höst. Mycket lovande att det har regnat och stormat hela natten och större delen av dagen. Men nu verkar det klarna upp så vi kanske har lite tur och klarar oss undan regn i alla fall.
Den här gången är vi på Kvinnersta, där vi började med första träningen i våras. Tror att vi blir en lite mindre grupp och det är ju inte så dumt. Känns bra att vi hunnit hoppa en del sedan senaste träningen. Jag är – som vanligt – superpepp även om jag inte ser fram emot att brodda leriga, kalla och blöta hovar direkt. Men nu ska jag lista ut vad jag ska ha på mig (är det varmt eller kallt ute? tänker det regna mer?) och fixa lite att äta innan jag åker mot stallet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *