Terrängen gick verkligen superbra+ film

Med tanke på att senaste terrängträningen gick lite så där känns det grymt bra att dagens träning rullade på fint från början till slut. Jag fick en fin galopp i honom redan från början och med lite draghjälp från Affe rullade Cariño på som ett ånglok och jag fick sitta och bromsa för att vi inte skulle springa in i den fläckiga. Den här gången hoppade vi allt som fanns att hoppa och vi gjorde det med bra flyt och tempo. Den ”stora” stocken bakom jordhögen, som Cariño skyggade för första träningen på Kvinnersta, seglade vi över och det var inget som kändes särskilt stort.
Den här gången fick vi hoppa den större stocken bredvid den lilla på bilden (som är från första träningen i våras)… vi värmde upp på de små sen tyckte Sia att han bjöd så bra att det bara var att rida på de större så då körde vi. Vi kan konstatera att vi har kommit en liten bit sedan den första träningen.
Jag är så himla nöjd och han var så galet duktig i dag och fick bra beröm från Sia. I dag kändes det verkligen att det släppte även i terrängen. Finaste killen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *