Den där katten och jag…

Åh. Att vara kattvakt är bäst. Även om det började lite så där… jag är inte helt frisk just nu, mådde rätt risigt i går kväll när jag letade parkering och var trött och miserabel när jag väl kom hem till lillebrors lägenhet och katten. Det första som händer är att hon på något vis lyckas fastna med ena tassen UNDER tvättmaskinen och inte kommer loss. Panik! Fick leka Hulken och lyfta tvättmaskinen med ena armen samtidigt som jag lirkade loss tassen med den andra (lättare sagt än gjort när katten väl insåg att hon satt fast och försökte slita sig loss…).

Jo, det var lite svettigt där ett tag och hjärtat bultade på rätt bra men vi klarade oss oskadda – både katten och jag. Och jag fick kvällsgos och morgongos av lilla Åke (som även kallas ”katten”, varför krångla till det?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *