Överlägset bästa starten på dagen

Så sitter jag här igen bakom en datorskärm och modererar kommentarer, håller koll på inboxen och ringer polisen med jämna mellanrum. Startade dagen i stallet där Jenny ryckte ut som en räddare i nöden.

Tappskor är ett ofog – så är det bara. Men nu sitter dojan där den sitter och gör förhoppningsvis det fram till nästa skoning. I dag blev det en liten sväng i skogen i omgivningarna på ofokuserade hästar som knappt visste var de hade benen i sin iver att jaga efter irriterande flygfän. Det är inte lätt att vara häst ibland.

Jenny skulle vara snäll och dokumentera vår framfart. Snyggt att hon kom på det just när jag sitter och blundar och känner in hur sittbenen rör sig… syns det att jag koncentrerar mig? Trevligt var det i alla fall och dagens höjdpunkt får väl ändå sägas vara den fina galoppen Cariño bjöd på när han försökte hålla jämna steg med Linus som dundrade på i trav. Lite bus är bra för både häst och ryttare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *