Härliga galopper och en tappad sko

Hejsan hoppsan – ibland går det av bara farten. Härlig uteritt i morse med sällskap av Jenny som blev lite starstruck när vi fick nöjet att vinka till Ernst (för det finns ju bara en Ernst i det här landet så jag tar förgivet att alla förstår vilken Ernst det gäller) som var ute i trädgården vid sitt fina hus. Cariño skötte sig fint även om han hade sina ryck av fjanterier – det här med att gå i mjuka gräset när man har dragit av sig en sko är helt onödigt enligt den grå.

Men å andra sidan så var han inte heller det minsta ömfotad så då är det kanske inte så konstigt att han inte brydde sig om vart han satte fötterna. Jenny slår på den igen i morgon bitti innan vi ger oss ut på tur. Överlägset det bästa sättet att starta dagen på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *