Härlig uteritt och lite ledighet på gång

Det är mycket på gång nu. Är inne på sista dagen av sju arbetspass på dagen. Förra veckan var jag bara ledig onsdagen. Men nu hägrar sex lediga dagar med förhoppning om lika fint väder som vi har i dag och som vi hade igår.

Red ut med lilla Ellen och Jenny igår i kväll. Provade att rida C på hacket – det var ett tag sedan sist. Upptäckte att jag får vara väldigt lätt i handen för att han inte ska gå och krulla ihop sig… det blev ett trevligt pass och han skötte sig himla fint. Lite spänd bara när han gick först i klungan men han är ju lägst i rang också.

I kväll sitter jag i sadeln igen men då blir det Linus som ska få komma ut och lufta sig lite. Har inte ridit honom sedan jag red för Erika så det ska bli trevligt. Är lite luddig i huvudet så får skriva mer och lägga upp lite fler bilder när jag kommer hem i kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *