Hängde lite med den här killen i förmiddags

Blev en trevlig runda i den allt mer brännande förmiddagssolen i dag. Linus skötte sig exemplariskt som vanligt och Jenny häpnade (återigen, hon borde ha vant sig) över hur mycket han breddar när han får trava på lite. 
Dusch av hästarna efter motionspasset och in i boxen för att äta och sova lite. Resterande tre kusar i stallet fick komma in de med och eftersom att vi ändå var i farten fick även de sig en svalkande dusch – kan ju aldrig skada att svalka av dem lite i den här värmen. Nu är jag på landet hos föräldrarna och jublar över wifin. Men man kan ju inte sitta inne när det är så fint så nu ska jag ut i solen och jobba lite på brännan. Kommer fler inlägg med en massa bilder lite senare i dag så håll utkik. Hoppas att ni har det fint ute i solen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *