Sånt gör jag på jobbet del 5577338

Har inte skrivit så mycket om mitt jobb i sommar. Mest för att jag varit lite för upptagen och inte riktigt hunnit med att blogga överhuvudtaget. Sedan är det kanske inte så spännande att läsa om hur jag jagat åklagare i telefon, ringt polisen tio gånger under ett pass eller hur trevlig räddningstjänstens inre befäl var senaste samtalet (de flesta som vi har regelbunden kontakt med är väldigt trevliga och tillmötesgående så långt de kan vara det). För det är mest sånt det blir när man sitter på webben.

Men så har vi de här små guldkornen. Som Herman. Bilden ovan är från i söndags – i onsdags gjorde jag en uppföljning och pratade med Hermans ägare. Det är ett öde som berör. Herman är nämligen fortfarande på fri fot och har inte observerats i området på ett tag. Det är bara att hoppas att han mår bra i värmen och att han kommer till rätta igen. Spana gärna in www.na.se om ni vill se annat jag pysslar med. I går skrev jag bland annat om en man som fått ett föreläggande av länsstyrelsen för att han lämnat sin hund fastkedjad. Och i dag har jag skrivit om julbord …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *