Galoppintervaller i solnedgången

Det var visst lite varmt i dag med … så jag körde vidare på ett vinnande koncept och tog en liten siesta efter jobbet innan jag åt middag och åkte till stallet. Hästarna står inne på dagarna nu medan solen bränner som värst – tror att de uppskattar det lika mycket allihopa. När jag kom till stallet hade det börjat svalna lite och blåste en lätt bris. C kändes dock rätt varm så jag spolade av honom på halsen och benen för att svalka av honom lite innan ridningen. Han stod som ett ljus och tyckte nog att det var hur skönt som helst! Skrittade fram en liten runda runt golfbanan innan vi gav oss ut på vallen för att galoppa.
Har tyvärr inga färska bilder så ni får hålla till godo med den här från i våras. Han skötte sig lika fint i dag som han gjorde då även om vi till att börja med hade lite svårt att hitta vänstergaloppen så redde det upp sig och vi fick lika många fattningar i vardera galopp. Lite svettigt – för både honom och mig men himla kul och han skötte sig så jäkla bra. Vi hade så klart kört lite hårdare om det inte varit så förbaskat varmt men jag är grymt nöjd med kvällens pass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *