Bästa Jenny & Linus

De var hur duktiga som helst under gårdagens äventyr och Jenny fick mersmak efter att ha svettats för Erika i en halvtimme.Nästa träning är redan inbokad. Nu jäklar blir det dressyrponny av räserhamstern. Och Erika hade bara positiva saker att säga om ekipaget – Linus har fina förutsättningar att bli en trevlig ridhäst (eller ja, det är han ju redan men hon såg potential och sa att han kommer att få en mycket fin trav och att det kommer bli lätt att få honom att jobba i korrekt form).Och Jenny fick beröm för sin sits. Hennes förmåga att ta instruktioner var lite så där – varje gång Erika bad om trav böt Jenny varv. Haha. Men utötver det skötte sig både ryttare och häst strålande. Gissa om jag är träningssugen nu?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *