Heja räserhamstern

I går blev det en sväng ute med Jenny och hennes fyrbeningar. Linus var inte alls så värst sugen på att lämna boxen när han väl fått komma in från hagen… men lite lirkande senare så stod han snällt på gången.

Det blev en trevlig runda trots åskmoln och blixtar på himlen (inte direkt över oss som tur var). Linus tuffade på fint och var himla nöjd när han fick sträcka ut lite. Vi kom tillbaka till stallet lagom tills det att åskovädret drog in över oss så hästarna fick stå inne och pusta medan vi fixade och sen red jag ett pass med Cariño på ridplan – kommer ett eget inlägg om det lite senare för snart är det dags att rulla mot stallet.
I dag ska nämligen Jenny och Linus få svettas för Erika på Vittvång – ska bli kul att se. Känns som att det är ett bra läge att börja lägga in träningar – nu är han ändå rätt balanserad och har hittat motorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *