Torsdagens hoppning med den grå

Nu kommer den utlovade bildbomben från torsdagens lilla hoppsession med Cariño. Han var så grymt duktig!
Det är viktigt att värma upp ordentligt så vi rullade på det här lilla hindret några gånger.
Jag jobbar ju på att få fram mina händer lite bättre… men, de kanske inte behöver vara ända framme vid öronen direkt? Haha.
Här hann jag inte riktigt fram med händerna men det är ett work in progress och ett av alla områden jag jobbar på att förbättra.
Blicken är en annan sådan punkt – även om jag på bilden ovan faktiskt ser ut att titta dit jag ska.
Vi betar av en sak i taget på den där listan – det går inte att tänka på alla saker på en gång och samtidigt försöka rida. Jag är nöjd över den klara förbättring som syns på så kort tid och ser fram emot att jobba vidare för att bli ännu bättre.
Tillsammans är vi rätt grymma, den fine grå och jag. Och så ska vi inte glömma bästa hästägaren som stöttar, peppar, analyserar och kommer med tips och råd. Stallkompisarna (Ellen och Sofie) som också peppar och hejar på och Jenny som hänger med och fotar i tid och otid och även hon kommer med mycket stöd och pepp!
Vi har kommit en god bit på vägen och det känns som att vi hittat ett upplägg som funkar för både mig och Cariño. Vi fortsätter jobba på lite lägre höjder varvat med lite större språng för att få lite höjd i kroppen på både honom och mig.
Ni förstår inte hur pepp jag är på att hoppa mer, mer, mer. Det är en fin balansgång där… för jag vill inte att han ska hoppa för mycket heller men vi har ju en del att jobba på i dressyren också varvat med lite konditionspass och härliga uteritter. Mellan Marie och mig så får han en himla varierad träning och det märks på honom att han börjar bli inte bara starkare utan även mer vuxen. Åh, han är så fin den här hästen. Just ja, nu har jag fått filmerna från de senaste två hoppträningarna + terrängen … ska bara hinna klippa ihop och ladda upp dem så ska ni få se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *