Hoppning i går & i dag

Det gäller att ta tillvara på de lediga dagarna – så i stället för att ligga och grisa i sängen (som jag gärna hade gjort) är jag i full färd med att göra mig redo för en sväng till Norrköping med ett gäng tjejer från klubben. Vår tränare är där och tävlar några hästar så vi åker dit för att heja på henne helt enkelt.
Vi har ju sänkt ribban lite med Cariño både på banan och i terrängen senaste veckorna. Det har varit supernyttigt att backa bandet lite och få några kontrollerade språng i oss. I går skuttade vi lite med Ellen och Affe, mest småsprång men på slutet höjde vi upp och hoppade en oxer på ~ 90 cm två gånger. Det gick verkligen skitbra och det kändes grymt bra att få lite höjd i oss nu när vi hållit oss på en lite lägre nivå. Ska vi över de lite större stockarna i terrängen behöver vi få både lite fart och höjd i oss. Nu ska jag packa ned kameran och paraplyt (hoppas verkligen att det inte alls kommer något regn i eftermiddag) innan det är dags att bege mig. Fler bilder från hoppningen kommer lite senare – terrängbilderna ska ju upp de också, börjar halka efter lite här känner jag, det är så mycket kul på gång (angenämt problem i alla fall, haha). Ha en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *