Cill-i vipen på Norrköping horse show

Kom hem strax innan tio efter en lång dag som tillbringats ungefär lika länge i Norrköping som i Marikas bil. Det tog sin lilla tid att brumma dit och sedan hem igen men det var det värt. Rara Sandra fixade vipband åt hela gänget så att vi kunde njuta av tävlingarna under tak – med fri tillgång på kaffe! Fantastiskt bra, tills jag kom ihåg att bilresan hem skulle ta lika lång tid som resan dit… då var det slutpimplat.
Vi hade sådan tur att ”reserverat” lappen på bordet i bild togs bort strax efter att jag knäppte den. En snabb förflyttning senare så satt vi verkligen på första parkett och jag – med kameran i högsta hugg – var självklart mycket nöjd.
Sandra och hennes fina Genovia LJ i 1.20 klassen.
Sandra och Blue Magic i 1.40 där de placerade sig bland de 20 bästa. Lite fler bilder på Sandra och hennes hästar, men även ett gäng andra ekipage, kommer under morgondagen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *