Soligt men kallt- vad är det här?

Hallå sommaren, måste jag ta på mig jacka eller klarar jag mig i tröja? Solen skiner men det är ju ingen garanti för att det ska vara varmt direkt. En härlig långhelg ligger framför mig och vanligt fyller jag min lediga tid med det jag gillar bäst – hästar, ridning, hästar och trevligt umgänge. I eftermiddag utlovas det bakelser från min vän konditorn men först ska Ellen och jag åka och heja lite på vårt div.3 lag i dressyr som rider final.
Sen ska Jenny få hoppa upp en sväng på den grå innan jag och Ellen ska hoppa lite. På söndag är det dags för Ellen och Affe att tävla för laget för första gången så de ska trimmas lite så komme det säkert att gå finfint! Nu måste jag, som vanligt, lägga på ett lite kol så att jag kommer iväg enligt planerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *