Den ridande konditorn..

Den här dagen har varit så grymt bra från början till slut – vi kom iväg och kikade på två av våra tre lagryttare som vann dagens tävling och tog hem en andra plats totalt i div.3 dressyren. Sen fixade mina mekaniker pärlan så nu kan jag åka och ombesikta den så ska den vara fit i ett år till. Efter lite grillat svängde jag förbi för att plocka upp Jenny som var i full färd med att dekorera bakelser…
= stallfika innan dagens ridpass.
Närbild på underverket som var lite av en smaksensation – tack Jenny!
Stärkta av socker och kaffe begav vi oss ut i stallet för att plocka in nöjda hästar som mumsat gräs i sommarhagen.
Jenny har ridit Cariño en gång tidigare, i augusti tror jag det var. Så nu kändes det som att det var hög tid att hon fick prova på något med lite mer massa än räserhamstern Linus.
C skötte sig hur fint som helst och det gjorde ju Jenny också även om hon tyckte att det kändes lite konstigt.
Lika duktiga båda två! Och C och jag slog höjdrekord i hoppning i kväll men de bilderna får ni vänta på tills i morgon för nu måste jag sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *