Fantasilöst och orkeslöst men..

Inte en häst så långt ögat når i dag – om vi inte räknar allt hästprat som förekom vid både lunch och eftermiddagsfikat i dag. Jaha, tänker du kanske… vad har jag gjort i dag då? Jo förstår ni, i dag har jag påbörjat min praktik vid Örebro läns landstings egna länstidning Tebladet. Blir nog hur bra som helst det här. Bytet till sommartid, en natts dålig sömn och en dag med miljoner nya intryck och säkert ett 50-tal skakade händer (om inte mer) så är jag helt färdig nu, redo för sängen och en lång natts sömn. I dag åkte jag raka vägen hem och parkerade mig i sängen med en bok – i morgon åker jag raka vägen till stallet för att rida Cariño medan det är ljust ute.
Den här tiden i morgon står jag förmodligen och mockar efter en lyckad uteritt på herr grå med klockrena galoppfattningar och minimalt med sprätt och fånerier.
Han är ju i alla fall inte rädd för presenningar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *