I dag får både stålhästen och Linus jobba

Har jag sagt att jag älskar våren? Visst… pollenbesvären har redan dragit igång och jag känner mig halvdöd varje morgon och det är ett helvete att stiga upp… men så fort jag är uppe och rör på mig mår jag mänskligt igen och solen ger så jäkla mycket energi och motivation.
Bästa sportponnyn sommaren 2012 i Västerås.
Mätte precis upp sträckan till Linneberg – 7.5 kilometer, det finns liksom ingen ursäkt till att ta bilen när stallet ligger på rimligt promenadavstånd till och med. Så i dag värmer cykeln och jag upp innan Linus och jag ska ut och sätta sprätt på lite energi i det härliga vädret. Planen sen är att även cykla till praktiken de dagar jag inte har någon häst att rida efter jobbet – det är 12,7 kilometer enkel väg så är vädret bara hyfsat finns det inte mycket till ursäkt där heller. Det är fina grejer med cykel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *